Saymer'in İlk Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

SAYMER'in İlk Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan'ın SAYMER Yönetim Kuruluna yaptığı üye atamaları sonrası ilk Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Doç. Dr. Cenk Yavuz, Doç. Dr. Mahnaz Gümrükçüoğlu Yiğit, Doç. Dr. Ünal Uysal ve Dr. Ceyda Aksoy Tırmıkçı hazır bulundu. Daha önceden planlanmış bir proje toplantısına katılan Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Turan ise mazeretli olarak toplantıya katılmadı.

Toplantıda; SAYMER altında Çalışma Gruplarının kurulması ve koordinasyonu, Ar-Ge eğitimleri planlanması, Sakarya'da faaliyetleri bulunan Enerji Şirketleriyle randevu planlaması ve SAYMER'in Sakarya Üniversitesinde geniş katılımlı bir Merkez haline gelebilmesi için yapılacaklar üzerine konular konuşularak karara bağlandı.