Saymer'den Re-You Operasyonu Yönlendirme Komitesine Katılım

SAYMER'den RE-YOU Operasyonu Yönlendirme Komitesine Katılım

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen İstihdam, Eğitim ve Sosyal Politikalar Sektörel Operasyonel Programı (İESP SOP) kapsamında Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen “Yenilenebilir Gençlik Enerjisi (RE-YOU) Operasyonu”,Balıkesir ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitelerinin ortaklığı ile 5 Ağustos 2020 tarihinde hayata geçirilmiştir. Bu kapsamda; Operasyonun tanıtılması, uygulama sürecindeki gelişmelerin ve elde edilen sonuçların paylaşılması, ilgili paydaşlarla karşılıklı deneyim ve fikir alışverişinde bulunulması amacıyla, Birinci Yönlendirme Komitesi toplantısı 20.01.2021 tarihinde, 14:00 – 16:00 saatleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir.

Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Yönlendirme Komitesi üyeliğine seçilen SAYMER Müdürü Doç.Dr. Cenk Yavuz toplantıya Üniversitemiz adına katılım sağlamıştır.